What
image
  • imageCar Rental
  • imageEat & Drink
  • imageFestival
  • imagePlaces
  • imageShop
  • imageStay
  • imageTours
Where
image
image

Hai Assalamualaikum…Meh sini Abg Tam nak memperkenalkan diri. Sebenarnya Abg Tam ni fictional character je. Abg Tam di beri tugas berat oleh bos untuk menjadi duta kepada Tasty Theory Cafe. Cewah.

Bos kata orang Malaysia ni suka makanan western, tapi kalau korang jalan-jalan di Eropah, tekak orang Malaysia ni bukan nye masuk sangat pon dengan makanan Western.

Jadi bos pon dapat teori idea kesedapan dengan menggabungkan makanan barat dengan citarasa tekak orang Malaysia.

Meh Abg Tam bagi contoh, kalau korang makan French Fries mesti suka cecah cili sos kan? Kalau korang travel negara orang putih, diaorang makan french fries mana ada cecah cili sos, tapi cecah tomato ketchup.

Kalau Abg Tam tulis tomato kicap orang Malaysia dah terbayangkan makan nasi dengan kicap pulak. Ha~ itulah dia keunikan tekak orang Malaysia.

Bangga Abg Tam jadi Rakyat Malaysia. Kalau korang datang restoran Abg Tam, korang akan dapat rasai makanan barat dan juga makanan tempatan pada harga yang berpatutan.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image